To je můj blog ... :-D

Vikariátko 2 v 1

20. 8. 2007 13:44
Rubrika: Ostatní

Tak je to tady, dlouho očekávané a připravované vikariátko 2v1 začíná. Pro mě teda už asi v 7 ráno, protože musím dodělat čajovnu, kterou jsme měli pod palcem Frantík a já.

Pomalu začíná čas, kdy maj začít přijíždět návštěvníci. Asi půl hodiny před začátkem mi byl najednou zadán úkol, udělat zpěvníčky , tj. opsat asi 20 písniček z jiných zpěvníků a udělat takových 150 výtisků ... no super... tak jsem zaplul v kanclu za počítač a makal jsem, co šlo ...

Asi půl hodiny po oficiálním začátku jsem ty zpěvníčky měl hotový, poslal jsem je a dal si pauzu.

pak mě tak nějak napadlo, že bych semoh jít podívat do tělocvičny, kde byl celej hlavní program... Mno, trochu mě zklamalo, že tam bylo poměrně málo lidí. Počítali jsme tak s 200-250 a přišlo jich kolem 160. Tak se zrušil jeden workshop a bylo :).

Pak jsem zas musel zpět na faru, protože jsem měl otevřít čajovnu pro polední siestu. Lidi, ta byla :).

Po polední siestě následovaly workshopy. Čajovna byla v tu dobu zavřená, a tak jsem dostal na starosti workshop "počítačové hry". Nacpalo se mi tak skoro celý Nekořský spolčo:). Ale jinak pohoda :).

Po workshopech následovala krásná mše, hrála nám tam "Pata", což je něco jako VeKa, teda pár lidí z VeKy, a taky lidi, co tam nikdy nebyli :). Po mši výborná večeře : gulášek :)

Po večeři následoval koncert kapely Jiný Rytmus, mazec, ale brzo mě bolela hlava. Šel do čajky, a s pár kámošema jsme si tam udělali takovou soukromou "Maté párty":). Pak už byl vlastně konec. Čajovny byla otevřená docela dlouho ale já šel o půlnoci domů. V neděli jsem pak totiž hrál na mši na kytaru, a proto jsem se potřeboval vyspat.

Zobrazeno 1212×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio