To je můj blog ... :-D

Něco novýho na signálech ?

20. 12. 2007 12:56
Rubrika: Počítače | Štítky: blog , novinky , programování , signaly
Doufám, že tady teď nenapíšu něco, co by mohl HejTi považovat za tajné či co, ale myslím, že spoustu z vás to určitě potěší...
Posledních několik týdnů se začalo opět poměrně intenzivně pracovat na signálech. Připraveno je již několik novinek. Z mé oblasti, kterou mám na starosti, tedy blogy vám přináším toto:
    - Změna názvu a popisu blogů - slyšel jsem dost ohlasů, že by měla být možnost změnit tyto informace, protože lekteří zvás tam při vytváření dala něco, co vám třeba již teď nevyhovuje.
    - Změna šablony - ano, po tom mnozí volali, že si špatně vybrali vzhled, který jimi nesedí. Nyní tedy bude možnost si znovu vybrat ze šablon, které jsou k dispozici...
    - Editace CSS - z toho budou mit radost asi hlavně pokročilejší uživatelé internetu a programátoři, neboť toto jim dá možnost si napsat vlastní stylopis a tedy možnost úplně změnit vzhled stránek ... Těm, kteří tomu nerozumí doporučuji se tomuto nastavení vyhnout, protože si tím mohou naprosto zrušit vzhled celého blogu ...
    - Nový wysiwyg editor - to sice není záležitost, kterou bych udělal jí, ale také to bude součástí spuštění prvních úprav. Editor, který používáte na psaní do blogu se změní na lepší, který půjde použít konečně i v Opeře
Toto všechno je již dopsáno. Nyní všechny úpravy čeká testování a pokud se nenajdou chyby, tak si myslím, že tak do týdne se to pustí do plného provozu ... tak teď mi držte palce, aby mě HejTi moc nenadával, pokud jsem prouzradil něco tajného :)

Jo a ještě jedna věcm na kterou se chystám: taky to patří ke vzhledu blogu a to, že se chystám naprogramovat jednoduchého průvodce vytvořením vzhledu blogu.

Případné náměty na další vylepšení blogu určitě uvítám.
Zobrazeno 2972×

Komentáře

Fee

Juchůůů!!
Ok, je to fine :D

Pavel icepoint Trávníček

jj, v tom novim uz to bude lepsi ;)

vojtec

Zoufale toužím po zarovnávání do bloku :-) Díky za všechny novinky.

Pavel icepoint Trávníček

Heh, už tento wysiwyg editor to umí ;) stačí se jen podívat ...

Markéta Nováková (frantiska)

upřímné Pán Bůh zaplať :-)

vojtec

Heh, no jo fakt. Našel jsem to. Ale ta ikonka je poněkud neintuivní, člověk je zvyklý na tu z Wordu.

Anicka

To je bezva, už se těším! Ještě bych měla prosbu: u Oranžového blogu by to chtělo udělat u rubrik sytější barvu, je málo vidět. A nejdou mi nahrávat žádné obrázky přes tu ikonku (používám Mozilla Firefox),tak kdyby to šlo nějak upravit.Díky moc.

Pavel icepoint Trávníček

2obi: myslim, ze TinyMCE to ma a ze to tam zustane ;)
2Anicka: uvidime, co se s tim da udelat ...

vojtec

já myslím, že všechny ty fotky do http://vojtec.signaly.cz/0712/signaly-pro-zacatecniky jsem tam vložil právě tou ikonkou, v Mozille Firefox, bez obtíží.

ObiSkyWalker

Paráda, už se nemůžu dočkat :-) Hlavně tam prosím nechte vedle toho wysiwyg editoru i možnost editace přímo HTML kódu pro tu malou menšinu, co wysiwyg nemá rádo, do které patřím i já :-)

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio