To je můj blog ... :-D

ICQ právní stránka - pro všechny co váhají nebo nechtějí přejít na Jabber

17. 7. 2008 11:19
Rubrika: Počítače

Jak jsem psal ve svém minulém příspěvku, přecházím na jabber. Mylsím, že by si všichni, co používají ICQ měli přečíst toto, jedná se o stručný výklad části pravidel, se kterými používáním icq souhlasíte:

O ICQ NA WIKI - PRÁVNÍ STRÁNKA

A ještě přidám link s důvody, proč používat Jabber a ne ICQ

http://icq.xmpp.cz/

Zobrazeno 1391×

Komentáře

kuchi

aniz bych chtel obhajovat ICQ (kdyby ho nemeli vsichni rad se ho zbavim) ale nevim jestli je zrovna jabber to prave orechove. Zacal jsem si s nim hrat (viz muj prvni clanek na blogu) a zarazilo me ze po nainstalovani klienta neumi ani takovou zakladni vec jako je posilani souboru (jasne staci napsat adresu proxy ale kolik uzivatelu ma tuseni co to je a kde to hledat - proc tam nemuze byt nejaky default nastaveny?). Taky v mirande nefunguji autorizace (prestoze je to doporucovany klient) atp... Jo jabber ma hodne moznosti, ale spis pro ty kdo tomu rozumi.

Pavel icepoint Trávníček

No nevim, jak ty, ja mam Mirandu 0.7.7 unicode jeste v portable verzi a autorizace mi normalne funguje ...

kuchi

asi mas stesti. zadej do google "jabber autorizace" a na prvni strance mas nekolik problemu autorizace v mirande. Me osobne neprijde pozadavek od kontaktu na autorizaci...

ObiSkyWalker

Mám takový dojem, že licenční podmínky u programu velkou většinu stejně nezajímají, pokud je za to nebude někdo nějak "aktivně" postihovat.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio