To je můj blog ... :-D

Přecházím na Jabber

11. 7. 2008 8:56
Rubrika: Počítače | Štítky: ICQ , Jabber

Od včerejška začínám postupně přecházet na  XMPP protokol (známý jako Jabber). Kdo na mě má ICQ a má zároveň Jabber, prosím o odeslání vašeho JID, kdo má na mě ICQ a nemá Jabber, tak doporučuji si ho pořídit.

Pokud se bojíte přejít na Jabber, abyste nepřišli o kontakty z ICQ, doporučuji mirandu. V ní můžete být připojeni zároveň na icq i na Jabber. Kdyby měl někdo problémy s její instalací, tak se mi ozvěte a já vám určitě rád pomohu.

Pomozte rozšířit VONLOU komunikaci BEZ REKLAM a ŠIKANY ze strany provozovatele ICQ protokolu, který vás NUTÍ instalovat JEJICH OBŘÍ a REKLAMAMI NABITÉ klienty. VYBERTE SI VLASTNÍ KLIENTSKÝ PROGRAM, který vám bude VYHOVOVAT, pomocí pluginů (rozšíření) si z něj můžete udělat VELMI MOCNÝ KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJ.

Moje JID je [email protected], pokud chcete pomoci s přechodem na mirandu, nebo jiný klient a nemáte ještě Jabber, tak se můžete ozvat i pomocí ICQ na 168439840 nebo mail pajan.travnicek(zavináč)centrum.cz , případně přímo tady v komentářích nebo přez signální poštu ;-).

Zobrazeno 1427×

Komentáře

Petr Janoušek (janick)

chválím, taky se snažím přejít na jabber, ale většina kamarádů má icq, ale to se poddá

LudvíkOP

Díky za praktický příspěvek, ale já se snad obejdu jak bez jednoho, tak bez druhého...

ObiSkyWalker

Super že přecházíš :-) Já jsem už nadobro přešel díky neblahé události, ovšem vůbec toho nelituju. Contact-list už se mi začíná pěkně plnit u Jabberu když přechází čím dál více lidí :-)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio